Terminalgatan 20
235 39 Vellinge

Esselem Redovisningsbyrå Vellinge

Om oss

Esselem Redovisningsbyrå AB startades hösten 2010 i Vellinge. Bolagets grundare är Susanne Liljeholm, som är auktoriserad redovisningskonsult sedan 2009.

Byrån arbetar enligt Reko, d v s svensk standard för redovisnings- och lönetjänster och är medlem i FAR. FAR har cirka 5 000 medlemmar och cirka 1 000 anslutna medlemsföretag. Medlemmarna är auktoriserade och godkända revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, auktoriserade skatterådgivare, auktoriserade lönekonsulter och specialister samt små och stora företag inom redovisning, revision och rådgivning.

Då ingen kund är den andra lik, ser vi till att vara uppdaterade inom de olika affärsområden som kan bli aktuella, vilket är en förutsättning för att göra bra arbete mot våra kunder samt även är ett krav från FAR.

Vi arbetar främst med små och medelstora, ofta ägarledda fåmansbolag. Vår kundkrets är bred och finns inom en rad olika branscher såsom ex bygg och el, butiks- och webbhandel, kroppsvård, fordon, IT-konsulter, fastighetsbolag m fl.

Vi arbetar i Vismas och Fortnox olika program för bokföring, löner, bokslut, deklarationer m m. Det är kunden som väljer själv hur delaktigt man vill vara då många av programmen är anpassade för att kunna jobba i molnet.

I o m programmen är webb-baserade spelar det ingen roll var kunden befinner sig -vi kan arbeta mot kunder runt om i hela världen om det skulle behövas. Ni väljer själva om ni vill signera era handlingar manuellt eller digitalt.

Hösten 2019 startade vi ett samarbete med en utomstående revisionsbyrå vilket innebär att om man även behöver hjälp med revision så finns detta även i våra lokaler.

Esselem Redovisningsbyrå AB medverkar också som rådgivare för Sundsgymnasiets elever som startar UF-företag under deras sista gymnasieår. Där ställer vi upp med gratis rådgivning för de elever som behöver hjälp med att starta bolaget, göra budget mm.

Under 2020 har vi även gått med i GRID, ”Ett nätverk för företagande kvinnor, bosatta eller verksamma i Vellinge kommun”.

Vi sitter i ledningsgruppen i Stockholms Internationella Handelshögskola i Malmö.

AP

Länkar